За нас

Нашата фирма е основана през 2016г. в Република България и е специализирана в доставката на офталмологично оборудване и апаратура.

Фирмата върви по пътя на усъвършенстването благодарение на широка гама от продукти, опитният екип за техническа поддръжка на ново и употребявано офталмологично оборудване и апаратура. Фирмата ни е специализирана в доставката на офталмологично оборудване и апаратура. Ние в Аркмед вярваме в коректните взаимоотношения, водещи до дългосрочни партньорства, за това работим непрестанно за усъвършенстването на своите услуги. С цел да поддържаме висок стандарт, инвестираме в проучвания за актуални и иновативни продукти на пазара.

Така успяваме да предложим на клиентите си услуги и продукти на конкурентни цени.

За своите клиенти предлагаме широка гама от продукти за продажба и отдаване под наем. Мострената ни зала се намира в град Кърджали, има готовността да разширява и развива своя технически капацитет и мащаби

Техническият ни екип от професионалисти е на разположение за поддръжката както на нова, така и на употребявана офталмологична медицинска апаратура. Предоставяме техническа поддръжка и сервизно обслужване на всякакво офталмологично и медицинско оборудване.

Arkmed Medical The Best Quality Eye Devices
Hello. How Can We Help You?
Scan the code